Linux serverio administravimas: Skirtumas tarp puslapio versijų

Iš Wikibooks.
Ištrintas turinys Pridėtas turinys
Softlylt (aptarimas | indėlis)
Pataisytas knygos tikslas ir turinys
Matasg (aptarimas | indėlis)
Antrą kartą knygos pavadinimo išskirti nereikia.
1 eilutė: 1 eilutė:
==Linux serverio administravimas==
'''Linux serverių administravimas''' - tai vikiknyga apie serverių naudojančių Linux operacines sistemas instaliavimą ir priežiūrą.
'''Linux serverių administravimas''' - tai vikiknyga apie serverių naudojančių Linux operacines sistemas instaliavimą ir priežiūrą.



13:24, 31 kovo 2009 versija

Linux serverių administravimas - tai vikiknyga apie serverių naudojančių Linux operacines sistemas instaliavimą ir priežiūrą.

Knygos tikslas

Ši vikiknyga skirta pradedantiesiems administratoriams susipažinti su įvairiais, Linux operacinę sistemą naudojančių, serverių instaliavimo ir priežiūros procesais. Patyrusiems administratoriams ji turėtų padėti susisteminti turimas žinias ir pasisemti naujų idėjų iš kitų autorių patirties. Visi Linux administratoriai labai kviečiami prisidėti prie šios knygos rašymo ir taisymo, kad joje būtų aprašyta kuo daugiau gerų administravimo pavyzdžių, bei procesų ir technologijų alternatyvų.

Taip pat ir visiems Linux operacinės sistemos gerbėjams ši knyga turėtų būti vertingų patarimų rinkiniu, kaip tvarkyti savo stalinį kompiuterį ar namų serveriuką, kad jis būtų saugus ir lengvai administruojamas.

Turinys